Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Gæstebog - info

.

Kitha sagt den Jun 14, 2017 3:22 PM

Hej Helle. Nu har jeg vel fået 10 behandlinger hos dig med jævne mellemrum og kombineret zoneterapi og massage. Jeg har virkelig haft gavn af det ved at jeg har færre smerter i venstre side og blokeringer bliver opløst ved supplement af kranio sakral. Ssamtidig er det behageligt og i en god atmosfære med meget nærvær. Jeg fortsætter med vedligeholdelse af kroppen og sindet. Vh. Kitha

 

Fertilitet: ungt par havde stort ønske om at få et barn. Dette ville ikke helt lykkes. Sammen fik de ca. 20 behandlinger med zoneterapi. De venter nu barn. 

 

Spædbarn klemt i fødsel: Lille barn græd meget og sov næsten ikke. Forældrene var ulykkelige for de vidste ikke hvad der var galt. Barnet fik 2 behandlinger med Kranio-Sakral terapi og efterfølgende var barnet roligt og sov godt. 

 

Mand med stor arbejds indsats kom på briksen og var helt skæv og meget forpint i ryggen. Fysiurgisk massage samt zoneterapi rettede op på både fysikken og psyken.

 

Lille dreng på 4 mdr. var urolig om aftenen og sov ikke længe af gangen. Fik Kranio-Sakral terapi og zoneterapi et par gange og sover væsentlig bedre og ligger nu og pludre når han vågner. Før vågnede han med gråd.  

 

Aktiv kvinde havde problemer med forstoppelse. Maven var tydelig udspilet og var forpint af smerter både dag og nat. Få behandlinger med zoneterapi og Kranio Sakral terapi åbnede op og løsnede tarmene op så der igen kom fri passage i fordøjelsen.